Της Άντζελας Πεΐτση

Με δύο «βασικές» φωτογραφίες, που κυκλοφορούν ευρέως στο διαδίκτυο, οι διοργανωτές του κινήματος «παραιτηθείτε», προετοιμάζουν πυρετωδώς «και» τη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ραντεβού έχει κλειστεί για την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, στις 20:00 μ.μ. μπροστά στο Λευκό Πύργο. Η κινητοποίηση – πρόσκληση, γίνεται μέσω αναπαραγωγής των μηνυμάτων από τους χρήστες των social media, με πρώτα το Facebook και το Twitter.

Οι προσκλήσεις κάνουν το γύρω του διαδικτύου με κεντρικό σύνθημα: «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ. ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ- ΟΥΤΕ ΧΡΩΜΑΤΑ- ΟΥΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ. ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΝΟΝ»

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση που κυκλοφόρησαν οι διοργανωτές – εμπνευστές του «Παραιτηθείτε» υπογραμμίζεται πως: «Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ χρησιμοποίησε, προεκλογικά, ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ για δήθεν αυξήσεις μισθών, σκισίματα Μνημονίων και μειώσεις φόρων απέναντι στον ήδη ταλαιπωρημένο Ελληνικό Λαό ώστε να αποκτήσει την Εξουσία. Σιχαθήκαμε τους ψεύτες και δεν ανεχόμαστε πλέον να παρακολουθούμε απαθείς μια ανεκδιήγητη κυβέρνηση που φορτώνει μέρα με την ημέρα νέα ασήκωτα βάρη στις πλάτες όλων των πολιτών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται τα πρόσωπα, που θα αποποιηθούν και θ΄ αφήσουν στην άκρη, έστω και για λίγο την κομματική – συνδικαλιστική ή πολιτική τους «ταυτότητα» και θα παραβρεθούν ως απλοί πολίτες, στην αυριανή συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης