Νέες πύρινες εστίες στον Άγιο Γεώργιο Μεσολογγίου, στους Αντιφίλιππους Καβάλας, στην Ξυλαγανή Ροδόπης και στην περιοχή Παρόριο Λιβαδειάς αντιμετωπίζει την Κυριακή η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Σε ύφεση βρίσκονται οι πυρκαγιές στην Εύβοια και την Κέα.

Ειδικότερα, πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Αντιφίλιπποι Καβάλας. Στο σημείο επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 7 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 2 αεροσκάφη και δύο πεζετέλ.
Πυρκαγιά σημειώνεται και σε δασική έκταση στην περιοχή Ξυλαγανή του Δήμου Μαρώνειας Ροδόπης. Στην περιοχή βρίσκονται 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα, καθώς και ένα ελικόπτερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Παρόριο Λιβαδειάς. Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 4 βυτιοφόρα των δήμων και δύο πεζετέλ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Άγιος Γεώργιος Μεσολογγίου. Επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 14 πεζοπόρο, 2 αεροσκάφη και ένα πεζετέλ.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Δαμουλιανάτα Κεφαλονιάς. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε και η πυρκαγιά στην περιοχή Πόρτο Λάφια Καρύστου. Σε ύφεση βρίσκονται οι πυρκαγιές σε Αργυρό Αλιβερίου στην Εύβοια και στην περιοχή Αστράς στην Κέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά το τελευταίο εικοσιτετράωρο, η πυροσβεστική αντιμετώπισε 42 αγροτοδασικές πυρκαγιές, 23 αστικές πυρκαγιές και 58 παροχές βοηθείας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης