Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων δημιούργησε στους παραλίμνιους δρόμους των Ιωαννίνων η κακοκαιρία που έπληξε τα ξημερώματα την πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Οι δρόμοι από τα παλαιά σφαγεία μέχρι και την πλατεία Μαβίλη μετατράπηκαν σε ορμητικά ποτάμια, με αποτέλεσμα εκατοντάδες οδηγοί οχημάτων να βρίσκονται αντιμέτωποι για αρκετές ώρες με μεγάλη ταλαιπωρία. Σύμφωνα με δημοσίευμα του epirusgate.blogspot.gr, τα προβλήματα προέκυψαν λόγω βουλωμένων φρεατίων και κακοτεχνιών στο οδικό δίκτυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, ένας 49χρονος υπάλληλος της καθαριότητας του Δήμου Ιωαννιτών έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί, όταν όχημα, τύπου Jeep, τον παρέσυρε κατά τη διάρκεια αποκομιδής των σκουπιδιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κυκλοφοριακό κομφούζιο – Δεκάδες κλήσεις στην Π.Υ.

Λόγω της κακοκαιρίας, σε αρκετούς δρόμους της πόλης οι φωτεινοί σηματοδότες τέθηκαν εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα να επικρατήσει κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του epirus-tv-news.blogspot.gr, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε 25 κλήσεις, εκ των οποίων οι οκτώ αφορούσαν σε αντλήσεις υδάτων σε υπόγεια καταστημάτων στο κέντρο της πόλης.

Οι ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν και πτώσεις δέντρων σε τρία σημεία των Ιωαννίνων, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

Διαβάστε επίσης:
Τραγωδία με απορριμματοφόρο στα Ιωάννινα, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014, 09:26

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης