Της Άντζελας Πεΐτση

Ανυποχώρητοι παραμένουν οι αγρότες από τις αρχικές τους θέσεις, για απόσυρση του νέου ασφαλιστικού που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα, αντιπροσωπείες από 60 μπλόκα αγροτών όλης της χώρας, συμμετείχαν στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της λήψης αποφάσεών τους, αναφορικά με το φλέγον θέμα.

Τα μέλη των συντονιστικών επιτροπών, που παραβρέθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο της Σίνδου, αποφάσισαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους, με «κομβικό» σημείο, τη μαζική τους παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016, στο πλαίσιο της κλαδικής έκθεσης «Agrotica 2016».

Ταυτόχρονα, αποφασίστηκε η αδιάλειπτη παραμονή των τρακτέρ στους κόμβους των εθνικών οδών έχουν στήσει «μπλόκα» και συνέχιση των κλιμακωτών αποκλεισμών των δρόμων. Στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί και σήμερα συμβολικός δίωρος αποκλεισμός στα διόδια των Μαλγάρων, από τις 19.00 έως και τις 21.00 το βράδυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκπρόσωποι των αγροτών μιλώντας στο zougla.gr ξεκαθάρισαν πως «δεν πρόκειται να συζητήσουμε με κανέναν αν δεν πάρουν τα μέτρα πίσω. Είμαστε κάθετα αντίθετοι στο νέο ασφαλιστικό. Μαζί με όλα τα μπλόκα όλων των αγροτών όλης της χώρας, δίνουμε ραντεβού στο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης