Συνάντηση είχαν σήμερα το μεσημέρι οι δύο πλευρές των μετόχων των Σούπερ Μάρκετ Λάρισα, εκείνοι που ήταν σύμφωνοι με την πώληση της αλυσίδας και οι άλλοι που δεν έδωσαν ποτέ την συγκατάθεσή τους και γι’ αυτό άλλωστε «ναυάγησε» η αγοραπωλησία με τον Μαρινόπουλο, με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λάρισας Δημήτρη Αδάμ, ύστερα από πρωτοβουλία του τελευταίου.

Η συνάντηση έγινε προκειμένου να συζητηθεί το επίσης φλέγον θέμα των οφειλών στους πιστωτές. Την πλευρά των μετόχων που δεν υπέγραψαν για την αγοραπωλησία εκπροσώπησε ο διευθύνων σύμβουλος κ. Σ. Παστάκας και την άλλη πλευρά των μετόχων εκπροσώπησε ο πρόεδρός τους κ. Χρ. Τριανταφύλλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Αδάμ ουσιαστικά όπως προκύπτει θα αναλάβει τον ρόλο του ρυθμιστή κατά κάποιο τρόπο προκειμένου να κάνει ότι είναι δυνατόν για να τακτοποιηθούν οι οφειλές των Σ/Μ Λάρισα προς τους πιστωτές. Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου ενημερώθηκε για όλο το ιστορικό της πρότασης για πώληση και πρόκειται να γίνει την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη Δ.Σ. με στόχο να γίνει την ίδια μέρα με το Δ.Σ. και γενική συνέλευση. Εκεί θα παραβρεθεί και ο κ. Αδάμ σε μια προσπάθεια να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση με το θέμα των πιστωτών.

Πάντως είναι οριστικό όπως για μια ακόμη φορά προκύπτει πως δεν υπάρχει πια κανένα σενάριο πώλησης των Σ/Μ Λάρισα εφόσον δεν υπάρχει πλέον καμία πρόταση ή ενδιαφέρον από άλλη κατεύθυνση για αγορά.

ΠΗΓΗ: press-a.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης