Συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου μια γυναίκα 47 ετών κι ένας άνδρας 33 ετών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας μετά την άφιξη πλοίου από τον Πειραιά εντοπίστηκε η 47χρονη, η οποία συναντήθηκε σε κεντρικό σημείο της πόλης του Ηρακλείου με τον 33χρονο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου διενεργήθηκε έλεγχος στους συλληφθέντες, όπου βρέθηκαν στην κατοχή της 47χρονης και κατασχέθηκαν, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:

-144,9 γραμμάρια ηρωίνης,
-τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 62,2 γραμμαρίων,
-αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα φαιντανύλης βάρους 40,3 γραμμαρίων,
-το χρηματικό ποσό των εννιακοσίων τριάντα (930) ευρώ και
-δύο κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι ο 33χρονος θα παραλάμβανε τις ναρκωτικές ουσίες από τη 47χρονη.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να προσδιοριστεί όλο το εύρος της εγκληματικής τους δράσης και η τυχόν συμμετοχή τους σε άλλες υποθέσεις.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης