Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε χθες το απόγευμα στην Καστοριά ένας 27χρονος, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικής ουσίας.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, η σύλληψη έγινε έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης ακινητοποιήθηκε το όχημα το οποίο οδηγούσε ο 27χρονος, εντός του οποίου βρέθηκαν σε ταξιδιωτικό σάκο και σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη 37 πλαστικές συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους περίπου 20 κιλών, τις οποίες ο 27χρονος μετέφερε με σκοπό τη διακίνησή τους.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας συνολικά κατασχέθηκαν:

• 20 κιλά και -15- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
• 1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
• 2 κινητά τηλέφωνα,
• 2 κάρτες SIM και
• το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης