Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος – Χρήστος Μαζάνης
 
Ήταν ξημερώματα Παρασκευής όταν οι άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας στο πλαίσιο εκτεταμένων ελέγχων κατά της φοροδιαφυγής πέρασαν την πόρτα ενός από τα πιο γνωστά στέκια της Μυκόνου, του Cavo Paradiso.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από έλεγχο διαπίστωσαν ότι το νυχτερινό κέντρο δεν είχε εκδώσει 449 αποδείξεις η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται σε 11.225 ευρώ. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο έλεγχος στις αποδείξεις αφορούσε στο ίδιο βράδυ.


Κατόπιν τούτου συνελήφθη ο 50χρονος επικεφαλής του Cavo Paradiso Νικόλαος Δακτυλίδης. Ο συλληφθείς, ο οποίος είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος της ανώνυμης εταιρείας στην οποία ανήκει το νυκτερινό κέντρο, κατηγορείται για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο club πρωταγωνιστεί στη νυχτερινή ζωή του νησιού και έχει χωρητικότητα 4.500 ατόμων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Σαφάρι ελέγχων καθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ, μικτό κλιμάκιο των Τμημάτων «Φορολογικής Αστυνόμευσης» και «Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας», μετέβη στο νησί της Μυκόνου για τη διενέργεια ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και άλλες επιχειρήσεις, με στόχο την εφαρμογή της φορολογικής νομοθεσίας, καθώς και των διατάξεων για την ανασφάλιστη και αδήλωτη εργασία.

Tα κλιμάκια, καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου, θα συνεχίσουν τους ελέγχους και σε άλλα vip στέκια…

Στο video που ακολουθεί οι Τούρκοι δίνουν βραβείο στον ιδιοκτήτη του Cavo Paradiso:

Πλάνα από το εσωτερικό του Cavo Paradiso:

Διαβάστε επίσης:

Μύκονος: Συνελήφθη ιδιοκτήτης γνωστού νυχτερινού κέντρου για φοροδιαφυγή, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Αυγούστου 2014, 20:30

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης