Συνελήφθησαν δύο άτομα που μετέφεραν περισσότερα από 21 κιλά κάνναβης στο Μεσολόγγι

Συνελήφθησαν δύο άτομα που μετέφεραν περισσότερα από 21 κιλά κάνναβης στο Μεσολόγγι
Περισσότερα από 21 κιλά κάνναβης μετέφεραν ένας 26χρονος Αλβανός και ένας 39χρονος Έλληνας, οι οποίοι συνελήφθησαν έπειτα από καταδίωξη στην περιοχή Αγγελόκαστρο Αιτωλοακαρνανίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, επιχείρησαν χθες το βράδυ να σταματήσουν στην Ιόνια Οδό, στο ύψος του Αγγελοκάστρου, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες, προκειμένου να το ελέγξουν. Όμως, ο οδηγός, βλέποντα τους αστυνομικούς, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της καταδίωξης, ο 26χρονος και ο 39χρονος πέταξαν σε οικόπεδο δύο μεγάλους σάκους, που περιείχαν 20 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 21 κιλών και 408 γραμμαρίων. Έπειτα από λίγη ώρα οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο των δύο ανδρών σε αγροτική οδό στο Αγγελόκαστρο και να τους συλλάβουν.

Από την έρευνα που πραγματοποίησαν στη συνέχεια οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είχαν προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες στην Ηγουμενίτσα, από έναν Αλβανό, με σκοπό να τις μεταφέρουν στην Αθήνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017, 15:37