Τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες στην ανατολική και νότια χώρα περιμένουμε σήμερα, Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρεια, τοπικά 6 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία στα ανατολικά.

Πιο αναλυτικά, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες, κυρίως στη Μακεδονία, περιμένουμε στη Μακεδονία και τη Θράκη. Από το βράδυ αναμένουμε βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νότια με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα αναμένουμε σήμερα στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες περιμένουμε στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένουμε από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά μικρής διάρκειας καταιγίδες αναμένουμε στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές ή καταιγίδες τις πρωινές ώρες περιμένουμε στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένουμε στην Αττική. Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα Βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες και βελτίωση των φαινομένων από το βράδυ περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη

Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών αναμένουμε την Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου, στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Σε μικρή πτώση η θερμοκρασία στην ανατολική και νότια χώρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης