Τελικά αυτή τη ληστεία θα την θυμούνται για πολλά χρόνια στη Λάρισα.

Όχι όμως για τη λεία, που ήταν μόλις 480 ευρώ, ούτε για τη βία ή τη μεθοδολογία της. Ακριβώς για όλα όσα αναφέρθηκαν, αλλά στο αντίθετο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, o 41χρονος «ληστής» ξεκίνησε από τα Γιαννιτσά και ήρθε στη Λάρισα. Μπήκε το πρωί της Παρασκευής στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου. Χωρίς όπλο, χωρίς καλυμμένα χαρακτηριστικά, χωρίς καμουφλάζ, χωρίς τίποτε. Φώναξε απλά «ληστεία», δεν απείλησε κανέναν ούτε καν φρασττικά και με τα χέρια του… άδεια και άρπαξε από τον εμβρόντητο ταμεία τα χρήματα που είχε μπροστά του.

Το ακόμη καλύτερο όμως αυτής της ιστορίας είναι πως ενώ μπροστά του υπήρχαν αρκετά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, αυτός προτίμησε εκείνα των… 20 ευρώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκ των πραγμάτων η «σύλληψη» από έναν πολίτη που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μέσα στην τράπεζα, έγινε καθώς ο τελευταίος αντιλήφθηκε πως δεν είχε να κάνει με κάποιον επικίνδυνο κακοποιό αλλά με έναν… δύσμοιρο που είχε χάσει την ψυχραιμία του.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, ο 41χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα ο εισαγγελέας ζήτησε να υποβληθεί σε σχετικές ιατρικές εξετάσεις.

Και κάπως έτσι καταγράφηκε στο ρου της ιστορίας η αποτυχημένη ληστεία ενός άοπλου…

Πηγή: onlarissa.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης