Την προσπάθεια για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πρόσφυγες συνεχίζει να στηρίζει η ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ, η οποία μετά την παραχώρηση δωρεάν χώρου στους «Γιατρούς του Κόσμου» προέβη σε αντίστοιχη κίνηση και για την Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης, τον κοινωνικό χώρο Οικόπολις και το Thessaloniki Refugee Solidarity Movement.

«Ο εθνικός εκθεσιακός φορέας θα ενισχύσει την πρωτοβουλία των παραπάνω φορέων, οι οποίοι συντονίζουν την παροχή διεθνούς και εγχώριας ανθρωπιστικής βοήθειας (τρόφιμα, ρούχα, είδη προσωπικής υγιεινής κ.τ.λ.) προς τους πρόσφυγες, οι οποίοι διέρχονται από την περιοχή μας. Για τον σκοπό αυτόν παραχωρεί δωρεάν μέρος του περιπτέρου 2 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, όπου θα αποθηκεύονται και θα ταξινομούνται όλα αυτά τα υλικά, έτσι ώστε να διατίθενται αποτελεσματικά στους πρόσφυγες» υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά τους «Γιατρούς του Κόσμου», υπενθυμίζεται ότι η οργάνωση θα στεγάσει στον συγκεκριμένο χώρο (δίπλα στην πύλη εμπορευμάτων του εκθεσιακού κέντρου) κέντρο αποθήκευσης και διανομής για αγαθά πρώτης ανάγκης και περίθαλψης για τους πρόσφυγες που κατευθύνονται προς την Ειδομένη ή προς άλλες περιοχές.

Διαβάστε επίσης: Δωρεάν χώρο στους «Γιατρούς του Κόσμου» παραχωρεί η ΔΕΘ
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015, 15:02

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης