Είναι μια «παλιοπαρέα». Ένας γυναικολόγος παλεύει να βγάλει το κλάμα του… μπουζουκιού, ένας ασφαλιστής φροντίζει την εξασφάλιση του ήχου, ένας λογιστής μετρά τις νότες κι ένας εκπαιδευτικός διαβάζει, διαβάζει, διαβάζει τα μουσικά τετράδια.

«Είμαστε το αντίδοτο στην κρίση. Μαζευόμαστε εδώ μία φορά την εβδομάδα με τα όργανά μας, παίζουμε το μπουζουκάκι μας και πίνουμε το κρασάκι μας. Όλα αυτά για την πάρτη μας, γιατί η ζωή είναι ωραία και θέλει… μουσικές λύσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη φυσαρμόνικά του, μας ταξιδεύει πίσω στον χρόνο και με το πλοίο «Η Αλίκη στο Ναυτικό». Ο κύριος Λώρις είναι ο άνθρωπος με τις πενήντα φυσαρμόνικες. Είναι αυτός που το 1964 πήγε σε ένα στούντιο στην Ακαδημίας και έπαιξε με τη φυσαρμόνικα το όμορφο κομμάτι που ακούσαμε στην ταινία «Η Αλίκη στο Ναυτικό» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο Θόδωρος Μπαρούχος είπε στη Ζούγκλα και την εκπομπή «Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν» πως δεν γνώρισε ποτέ από κοντά τους πρωταγωνιστές της ταινίας.

Του δόθηκε όμως η δυνατότητα να παίξει και σε άλλες ταινίες, πάντα ντουμπλαρισμένος, αλλά και να ταξιδέψει στην Αφρική με τη Χαρούλα Αλεξίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πήγα για μια συναυλία με την Αλεξίου, αλλά εγώ δεν γύρισα, έμεινα εκεί στην Αφρική. Παντρεύτηκα και δούλεψα εκεί για πολλά χρόνια και τελευταία ήρθα στην Ελλάδα» μας είπε ο κύριος Λώρις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης