Σε συναγερμό βρισκόταν από προχθές το Λιμενικό Σώμα του Ηρακλείου, όταν ο πατέρας ενός 25χρονου ρομά δήλωσε την εξαφάνισή του, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας γιγαντιαίας επιχείρησης αναζήτησής του τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα.

Ενώ λοιπόν όλοι τον έψαχναν στην Κρήτη, εκείνος βρέθηκε στο κέντρο του Χαλανδρίου. Ο νεαρός, που πάσχει από νοητική υστέρηση, είχε βρεθεί και παλαιότερα σε παρόμοια κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη φορά, ωστόσο, η περίπτωσή του προκάλεσε πολλά ερωτήματα, καθώς απ’ ό,τι φαίνεται ο πατέρας του δεν αποκάλυψε όλη την αλήθεια όταν δήλωσε την εξαφάνισή του. Όπως κατήγγειλε στο λιμεναρχείο του Ηρακλείου το μεσημέρι της Κυριακής, είχε ξεκινήσει το προηγούμενο βράδυ από τον Πειραιά με πλοίο κατευθυνόμενο προς το Ηράκλειο, μαζί με τον γιο του.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 25χρονος είχε πει από το βράδυ του Σαββάτου στον πατέρα του να μην τον περιμένει και να φύγει μόνος του και ως φαίνεται ο νεαρός δεν επιβιβάστηκε ποτέ στο πλοίο.

Όταν ο 25χρονος δεν επέστρεψε στο χωριό του την επόμενη μέρα, δηλώθηκε η εξαφάνισή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πώς ο νεαρός εντοπίστηκε τελικά στο Χαλάνδρι. Μέλος πληρώματος του πλοίου που έφυγε από τον Πειραιά, κατέθεσε πάντως πως είδε τον 25χρονο να αποβιβάζεται από το πλοίο το βράδυ του Σαββάτου, λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι του.

Πηγή: cretalive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης