Νέα προθεσμία για την ερχόμενη Παρασκευή ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή ο 29χρονος ο οποίος κατηγορείται για την αποστολή τρομοδεμάτων.

Ο νεαρός επρόκειτο να απολογηθεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση καθώς και για τις κατηγορίες που αφορούν στα όπλα, τις πλαστές ταυτότητες και τα υπόλοιπα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής κατά τη σύλληψή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έξω από το γραφείο του ανακριτή στην Ευελπίδων συγκεντρώθηκαν περίπου 50 αλληλέγγυοι, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα συμπαράστασης.

Στις 19.00 ο 29χρονος θα οδηγηθεί στον εφέτη ειδικό ανακριτή κατά της τρομοκρατίας, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση των τρομοδεμάτων.

Ο νεαρός, ο οποίος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, καθώς φέρεται να εμπλέκεται στην αποστολή τρομοδεμάτων στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και σε Ευρωπαίους αξιωματούχους, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον ανακριτή ο 29χρονος για τα τρομοδέματα

Κόντρα για τη λήψη DNA

Ο δικαστικός λειτουργός επέδωσε στους συνηγόρους του 29χρονου διάταξη λήψης DNA, οι οποίοι ζήτησαν εντός πενθημέρου να ορίσουν πραγματογνώμονα. Εάν στο μεσοδιάστημα ληφθεί από τον νεαρό γενετικό υλικό με βίαιο τρόπο, τότε ο συνήγορός του Φραγκίσκος Ραγκούσης θα προσφύγει στις αρμόδιες Αρχές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη δικογραφία που αφορά στην επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο 29χρονος αρνείται τη συμμετοχή του στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης