Λίγα λεπτά μετά τις 09.00 οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ορεστιάδας ο 38χρονος Τούρκος, ο οποίος συνελήφθη χθες στις Καστανιές για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ο κατά δήλωση δική του, αλλά και του δημάρχου Αδριανούπολης, δημοτικός υπάλληλος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, όπου στη διάρκεια της χθεσινής νύχτας εξετάστηκε και πάλι από τους αστυνομικούς προκειμένου να εξακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες της παράνομης εισόδου του στη χώρα καθώς και κάποια άλλα θέματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής σε συνεργασία με το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών κινητοποιήθηκε άμεσα και ήδη έστειλε διπλωμάτη του στην Ορεστιάδα προκειμένου να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πηγή φωτό: thrakinea.gr

Παράλληλα και από την Αδριανούπολη αναμένονται σήμερα το πρωί Τούρκοι δικηγόροι, εκ μέρους της οικογένειάς του αλλά και του Δήμου Αδριανούπολης, όπου ισχυρίζονται οι Τούρκοι ότι εργάζεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Τούρκος συνελήφθη χθες στις 16.00 την ώρα που εκτελούσε εργασίες με εκσκαφέα στα σύνορα. Ο αστυνομικός διευθυντής της Ορεστιάδας επιβεβαίωσε στο zougla.gr πως ο συλληφθείς δεν είναι στρατιωτικός.

Διαβάστε εδώ όλο το ρεπορτάζ

Με πληροφορίες από το evros-news.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης