Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας σε μια προσπάθεια να μειώσει δραστικά τη γραφειοκρατία, το κόστος χρήματος και την απώλεια εργατοωρών των επαγγελματιών – μελών του, αναμόρφωσε ριζικά την ιστοσελίδα του (www.eea.gr), η έναρξη λειτουργίας της οποίας έγινε παρουσία των μελών του ΔΣ, στις 5 Νοεμβρίου 2012.
 
Όπως μπορεί να διαπιστώσει το κάθε μέλος και ο κάθε ενδιαφερόμενος, η νέα ιστοσελίδα, εκτός από πληροφοριακή είναι χρηστική και διαδραστική με την έννοια ότι ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις πληροφόρησης από τα κλαδικά και γενικά θέματα μέχρι και του μητρώου των μελών.

Στόχος της νέας ιστοσελίδας είναι να αποτελέσει το διαδικτυακό βήμα συλλογικής έκφρασης των μελών, αλλά και το έγκυρο και σύγχρονο «εργαλείο» ενημέρωσης τους για τις κυβερνητικές πολιτικές καθώς και για τις κλαδικές και τις γενικότερες εξελίξεις που αφορούν και επηρεάζουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι το κόστος αναβάθμισης της ιστοσελίδας είναι μηδενικό δεδομένου ότι αυτή περιλαμβάνει και τη μετατροπή του έντυπου περιοδικού σε ηλεκτρονικό, μια μετατροπή που απέφερε στο ΕΕΑ τεράστια μείωση προγραμματισμένων δαπανών εκτύπωσης και αποστολής.

Στην ιστοσελίδα του ΕΕΑ, ο επισκέπτης και τα μέλη μπορούν να δουν άμεσα τη δομή του Επιμελητηρίου, τη δράση του, τα δελτία τύπου, κλαδικά θέματα που ενδιαφέρουν τους επαγγελματίες, γενικές ειδήσεις, πληροφορίες για επιχειρήσεις και προγράμματα, φορολογικά νέα, χρήσιμες ανακοινώσεις, το ηλεκτρονικό περιοδικό και τις παλιές εκδόσεις του, τις φοροτεχνικές, νομικές και άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη, ερωτήσεις και απαντήσεις στη Βουλή για επαγγελματικά θέματα, τα σεμινάρια κ.λπ..

Τα μέλη και οι επισκέπτες θα μπορούν να βρίσκουν τις επιχειρήσεις – μέλη του ΕΕΑ της περιοχής τους ή οποιασδήποτε περιοχής για να εξυπηρετούνται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σταδιακά, η ιστοσελίδα θα αποκτήσει και επί πλέον λειτουργίες, όπως η σελίδα του διαλόγου, η σελίδα των ερωτήσεων και απαντήσεων κοινού ενδιαφέροντος, η αλληλογραφία κ.α.. Στις προθέσεις του Επιμελητηρίου είναι το μέλος να μπορεί να εξυπηρετείται ηλεκτρονικά για πληρωμή συνδρομών, έκδοση πιστοποιητικών κ.α. με την έκδοση σχετικής ηλεκτρονικής κάρτας μέλους.

Eπιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης