«Η ελληνική Δικαιοσύνη δεν θα επιτρέψει να επιστρέψει το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου στη Βίκυ Σταμάτη» ξεκαθάρισε από έδρας η εισαγγελέας Γεωργία Αδειλίνη, εκφράζοντας την πεποίθησή της πως αυτό αποκτήθηκε με παράνομα χρήματα του Άκη Τσοχατζόπουλου. 

«Τώρα», όπως είπε «δεν εξυπηρετείται το δάνειο που πήρε η Βίκυ Σταμάτη με εγγυητή τον σύζυγό της προκειμένου να καλυφθεί η παράνομη προέλευση των χρημάτων που καταβλήθηκαν για την αγορά του επειδή», όπως χαρακτηριστικά είπε έχουν πλέον κλείσει οι δρόμοι του μαύρου χρήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την εισαγγελέα, ο πραγματικός ιδιοκτήτης του νεοκλασικού στην Ακρόπολη από το 2002 ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος και η Βίκυ Σταμάτη γνωρίζει τα πάντα.

Μάλιστα, επικαλούμενη το ταξίδι του ζευγαριού στη Σαρδηνία και τον πολυδάπανο γάμο του στο Παρίσι, η εισαγγελική λειτουργός είπε χαρακτηριστικά «Πώς θέλει μετά από όλα αυτά να μας πείσει η κυρία Σταμάτη ότι δεν έχει γνώση του πακτωλού των χρημάτων και της παράνομης προέλευσής τους… Οι λογαριασμοί της τροφοδοτούνταν με παράνομα έσοδα του πρώην υπουργού… Γνωρίζει ποιοι είναι οι διαχειριστές των παράνομων χρημάτων».

Όλο το ρεπορτάζ για τη δίκη με τις χρυσές μίζες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης