Σε λιγότερο από ένα μήνα μετά την σύλληψή του για κατοχή «κόκας των φτωχών», έφυγε την Παρασκευή από τη ζωή ο πρώτος Τρικαλινός που συνελήφθη με κατοχή του επικίνδυνου ναρκωτικού. Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr ο 29χρονος βρέθηκε τα ξημερώματα νεκρός στην οικία του στο Δήμο Τρικκαίων.

Στις 18 Απριλίου, το trikalanews.gr αποκάλυπτε την υπόθεση όταν για πρώτη φορά εμφανίστηκε στην “παρέα” των ναρκομανών των Τρικάλων η «σίσα», γεγονός που προκαλούσε ανησυχία στους ειδικούς και στις Αρχές Ασφαλείας καθώς το ναρκωτικό αυτό, προκαλεί άμεσες και σοβαρές παρενέργειες στους χρήστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «σίσα» ή «κοκαίνη των φτωχών» οδηγεί τον χρήστη σε «ταξίδι» χωρίς επιστροφή αφού παρασκευάζεται με την ανάμειξη διεγερτικών ουσιών με πολύ τοξικές ουσίες, όπως αιθανόλη, αιθυλική αλκοόλη, ακόμα και υγρά από μπαταρίες αυτοκινήτων ή χλωρίνη.

Κάνοντας χρήση της «σίσα», μπορεί κάποιος να παρουσιάσει άμεσα απώλεια βάρους, αϋπνία, επιθετικότητα, νευρικότητα και διάθεση για σεξουαλική δραστηριότητα, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την χρήση, αρχίζουν να σαπίζουν όλα τα ζωτικά όργανα του οργανισμού του χρήστη όπως φαίνεται να έγινε και στην περίπτωση του 29χρονου, που καταγράφεται ως το πρώτο θύμα στον Νομό Τρικάλων του συγκεκριμένου ναρκωτικού.

Επιμέλεια: Σοφία Χρονοπούλου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης