Προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων και των ασθενών του πολυϊατρείου των Γιατρών του Κόσμου στο Πέραμα καταγγέλλει ο κ. Κανάκης από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του προέδρου των Γιατρών του Κόσμου κ. Κανάκη, σήμερα το πρωί, μέλη της Χρυσής Αυγής συγκεντρώθηκαν έξω από το πολυιατρείο του οργανισμού στο Πέραμα, το οποίο εκείνη την ώρα ήταν γεμάτο από ασθενείς και στάθηκαν απειλητικά απ’ έξω για κάποια ώρα φωνάζοντας τα γνωστά τους συνθήματα σε μια ξεκάθαρη διάθεση τρομοκράτησης τόσο του κόσμου όσο και του επιστημονικού προσωπικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Κανάκης υπενθύμισε ότι δεν είναι πρώτη φορά που η οργάνωσή τους αποτελεί στόχο προπηλακισμών από άτομα του συγκεκριμένου χώρου, μα ήταν όπως είπε χαρακτηριστικά συγκινητικό το ότι ο κόσμος που ήταν μέσα αισθάνθηκε την ανάγκη να τους υπερασπιστεί.

Οι Γιατροί του Κόσμου εκφράζουν την ανησυχία τους για το τι μορφή θα μπορούσε νάχει μια επόμενη «παρουσία» ακροδεξιών οι οποίοι λίγο-πολύ τους θεωρούν …προδότες αφού υπακούοντας τόσο στον ιατρικό τους όρκο όσο και στη φωνή της συνείδησής τους αλλά και της ανθρωπιάς τους, αρνούνται να διαχωρίσουν τους ασθενείς τους με κριτήρια άλλα από αυτά που καθορίζει η ανάγκη τους για ιατρική φροντίδα.

Επιμέλεια : Παύλος Κιρκασίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης