Τρία τροχαία ατυχήματα συνέβησαν στη Λέσβο σήμερα το πρωί εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την ευρύτερη περιοχή του Β.Α. Αιγαίου.

Στο πιο σοβαρό από αυτά, δύο άνδρες και μια γυναίκα επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο και κατευθύνονταν από Μυτιλήνη προς Αγιάσο  όταν ένα πελώριο δέντρο λύγισε από τους ισχυρότατους ανέμους και καταπλάκωσε το αυτοκίνητό τους το οποίο στην κυριολεξία διαλύθηκε.Ο οδηγός και ο συνεπιβάτης του μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι από διερχόμενο ΙΧ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο σημείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δυστύχημα συνέβη στην περιοχή της Καρίνης και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες oι τραυματίες είναι Αλβανικής καταγωγής.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως για να προσφέρουν τις υπηρεσίες το ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και άνδρες της αστυνομίας του ΑΤ Αγιάσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ένα άλλο τροχαίο λίγα μόλις χιλιόμετρα πιο κάτω ένας οδηγός βγαίνοντας από τα Κεραμειά κι αυτός με κατεύθυνση την Αγιάσο έχασε το έλεγχο του αυτοκινήτου του λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και έπεσε σε ένα χαντάκι.

Ευτυχώς προκλήθηκαν μόνο μικροζημιές στο ΙΧ αυτοκίνητο.Ένα άλλο αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας στο οδικό δίκτυο Μυτιλήνης – Μανταμάδου αλλά ευτυχώς εκτός των υλικών ζημιών ο οδηγός του δεν έπαθε απολύτως τίποτα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης