Άρχισαν οι εργασίες επισκευής του φωτεινού σηματοδότη στη διασταύρωση της οδού Μελισσατίκων, στον περιφερειακό δρόμο του Βόλου, που καταστράφηκαν πριν από ένα περίπου μήνα εξ αιτίας πρόσκρουσης οχημάτων. Έτσι με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας θα απαγορευθεί η κυκλοφορία στη συγκεκριμένη διασταύρωση έως και τις 29 Μαρτίου.

Με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Κατσίκα απαγορεύεται η κυκλοφορία
στον Περιφερειακό του Βόλου, από τις 11 το πρωί το Σάββατο μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη 29 Μαρτίου, για να γίνει έκτακτη εκτέλεση εργασιών στη φωτεινή σηματοδότηση του ισόπεδου κόμβου Μελισσατίκων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την απόφαση απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στον ισόπεδο κόμβο Μελισσατίκων με την περιφερειακή οδό Βόλου, ως εξής:
α) Στο ρεύμα της ανόδου της οδού Ελ. Βενιζέλου και στο τμήμα της συμβολής της με την περιφερειακή οδό Βόλου (ρεύμα κατεύθυνσης προς Γορίτσα) και
β) στο ρεύμα καθόδου της οδού Μελισσατίκων και στο τμήμα της συμβολής της με την περιφερειακή οδό Βόλου (ρεύμα κατεύθυνσης προς Λάρισα) από τις 11 το πρωί της 24 Μαρτίου μέχρι την 29 Μαρτίου, για την εκτέλεση έκτακτων εργασιών στη φωτεινή σήμανση του ισόπεδου κόμβου της περιφερειακής οδού Βόλου, με την οδό Μελισσατίκων.
Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις ακόλουθες εναλλακτικές διαδρομές: α) Ελ. Βενιζέλου – περιφερειακή οδός Βόλου – κόμβος Πανθεσσαλικού και β) οδός Μελισσατίκων – περιφερειακή οδός – οδός Λαρίσης.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης