Την ερχόμενη Παρασκευή, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, θα ξεκινήσει η δίκη της υπόθεσης του 35χρονου πρώην διοικητή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, που συνελήφθη στις 30 Δεκεμβρίου 2012, στο πλαίσιο εξάρθρωσης πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος.

Τη Δευτέρα παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο οι κατηγορούμενοι (μεταξύ των οποίων ο διοικητής του Τ.Δ.Ν. Βόλου και δύο αρχιφύλακες, του Τμήματος Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και της Ασφάλειας Αγρινίου), καθώς και οι μάρτυρες και η έδρα αποφάνθηκε ότι η δίκη θα ξεκινήσει την ερχόμενη Παρασκευή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην διοικητής αντιμετωπίζει κατηγορίες συμμετοχής σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, παράβασης του Νόμου περί ναρκωτικών και κατάχρησης εξουσίας, ενώ για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί δύο αρχιφύλακες, του Τμήματος Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και της Ασφάλειας Αγρινίου.

Οι κατηγορίες σε βάρος του πρώην διοικητή, στοιχειοθετήθηκαν μετά από υποκλοπές συνομιλιών και παρακολουθήσεις κινητών τηλεφώνων και ο ίδιος έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος αξιωματικών της Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη, για αλλοίωση των συνομιλιών και συρραφή διαλέξεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης