Είναι τραγικό το γεγονός ότι στο αεροδρόμιο Χανίων, όπου εκατοντάδες ή και χιλιάδες άτομα συρρέουν κάθε μέρα, δεν υπάρχει κάποιος μόνιμος γιατρός ώστε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σε περίπτωση που αυτό καταστεί αναγκαίο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή, γύρω στις 11:30 το πρωί ένας οδηγός ταξί αισθάνθηκε αδιαθεσία, στο χώρο του αεροδρομίου, με αποτέλεσμα να μείνει αβοήθητος για περίπου μισή ώρα μέχρι να καταφθάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είπε στο Flashnews.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στην ΥΠΑ στο Αεροδρόμιο Χανίων κ. Μ. Αρμουτάκης, «είναι τραγικό αυτό που συνέβη! Να μην έχει ολόκληρο αεροδρόμιο ένα γιατρό σε περίπτωση που συμβεί κάτι».

Αμέσως ειδοποίησε την 115 Π.Μ για να στείλουν στο σημείο κάποιον γιατρό ενω λίγο αργότερα,όπως προαναφέρθηκε, κατέφθασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την μεταφορά του στο Γ.Ν Χανίων.

Όπως τόνισε «Είναι ένα ζήτημα που το έχουμε θίξει πάρα πολλές φορές σε όλους τους αρμόδιους φορείς και η μόνη απάντηση που λαμβάνουμε είναι ότι “δεν έχουμε προσωπικό” “

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πέντε ημέρες την εβδομάδα στέλνουν έναν ειδικευόμενο απο το Κέντρο Υγείας Βάμου»

Ωστόσο, σύμφωνα με τον κύριο Αρμαουτάκη αυτό δεν αρκεί καθώς θα πρέπει μόνιμα να υπάρχει τουλάχιστον ένας γιατρός καθώς με τόσο κόσμο περιστατικά μπορούν να συμβούν οποιαδήποτε ώρα και στιγμή.

Πηγή: flashnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης