Αναστάτωση προκάλεσε η είδηση του «θανάτου» του καθηγητή Δημήτρη Μπουραντά, ιδρυτή της Κοινωνίας Αξιών, την οποία αναπαρήγαγαν πολλά μέσα ενημέρωσης.

Τελικά, όπως αποδείχθηκε, ο Μπουραντάς πέθανε, αλλά δεν επρόκειτο για τον γνωστό καθηγητή. Από τη ζωή έφυγε ο τέως νομάρχης Ευβοίας και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, με το ίδιο επίθετο (σ.σ.: το μικρό του όνομα ήταν Θανάσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ίδια γκάφα υπέπεσε και το γραφείο του κ. Βενιζέλου, το οποίο μέσω των social media εξέφρασε τα συλλυπητήρια του προέδρου.

Ο πρόεδρος της «Κοινωνίας Αξιών» χαίρει άκρας υγείας και, θέλοντας να καθησυχάσει γνωστούς και φίλους, διέψευσε τον… θάνατό του από την σελίδα του στο facebook.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο αργότερα εκδόθηκε και δελτίο Τύπου από την «Κοινωνία Αξιών»:

«Διαψεύδουμε την είδηση του θανάτου του καθηγητή Δ. Μπουραντά, Προέδρου και ιδρυτή της “κοινωνίας αξιών”.

Λυπούμαστε για τον θάνατο ενός συνανθρώπου μας, που είχε απλή συνωνυμία με τον Δ. Μπουραντά, και διαβιβάζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του θανόντος.

Η θλιβερή αυτή είδηση, αν και εκ λάθους, στάθηκε αφορμή να δούμε πόσο εκτιμάει και αγαπάει ο κόσμος σε όλη την Ελλάδα τον Δ. Μπουραντά, ως προσωπικότητα αλλά και ως πολιτικό, ηγέτη της ”κοινωνίας αξιών”, αφού τηλεφωνήματα, μηνύματα και παρεμβάσεις, έφθασαν από όλα τα μέρη της Ελλάδος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης