Με την παρακάτω ανακοίνωση ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού προειδοποιεί το κοινό για τους απατεώνες που παριστάνουν τους υπαλλήλους καθαριότητας του δήμου και αποσπούν χρήματα από ανυποψίαστους κατοίκους και καταστηματάρχες:

Φέτος, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, εμφανίστηκαν κάποιοι οι οποίοι χρησιμοποιώντας την ιδιότητα των εργαζομένων στην καθαριότητα και εν όψει των εορτών ζητούν «ΔΩΡΟ» και τον οβολόν από τους κατοίκους του Δήμου μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σύλλογός μας καταγγέλλει αυτές τις ενέργειες, δεν καλύπτει αυτά τα άτομα και θεωρεί ότι δεν ανήκουν στους συναδέλφους τους αυτοί οι απατεώνες.

Παρακαλούμε τους κατοίκους να μην ανταποκρίνονται στα αιτήματα αυτών και ο Σύλλογος τους διαβεβαιώνει ότι οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, όπως και σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, εργάζονται με φιλότιμο και αξιοπρέπεια, παρ’ όλες τις μειώσεις μισθών και προνομίων.

Επ’ ευκαιρία ευχόμαστε σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Παπάγου -Χολαργού καλές γιορτές, ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος, με αλληλεγγύη, ανθρωπιά και καλύτερες μέρες για όλους μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΓΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΚΗΣ

ΠΗΓΗ: myxolargos.gr

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης