Ομαλά και χωρίς προβλήματα συνεχίστηκαν σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις σε τέσσερα μαθήματα κατεύθυνσης: Ιστορία, Βιολογία, Χημεία- Βιοχημεία, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Στην Ιστορία θεωρητικής κατεύθυνσης και στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων τεχνολογικής κατεύθυνσης (Κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών) τα θέματα ήταν σαφή και κατανοητά, όπως αναφέρουν εκπαιδευτικοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις, στη Βιολογία θετικής κατεύθυνσης τα θέματα ήταν απαιτητικά, δεδομένου ότι και το συγκεκριμένο μάθημα είναι αυξημένης βαρύτητας. Αναμενόμενα χαρακτηρίζονται τα θέματα στη Χημεία-Βιοχημεία τεχνολογικής κατεύθυνσης.

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν τη Δευτέρα με τα μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών θεωρητικής κατεύθυνσης και Μαθηματικών θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης (και των δύο κύκλων).

Τα θέματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τα θέματα στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, τεχνολογικής κατεύθυνσης

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τα θέματα στην Ιστορία, θεωρητικής κατεύθυνσης

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τα θέματα στη Βιολογία, θετικής κατεύθυνσης

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τα θέματα στη Χημεία – Βιοχημεία, τεχνολογικής κατεύθυνσης

Οι εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών γενικών λυκείων θα συνεχιστούν τη Δευτέρα με Αρχαία Ελληνικά θεωρητικής κατεύθυνσης και Μαθηματικά θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης (και των δύο κύκλων).

Το zougla.gr βρίσκεται στο πλευρό των υποψηφίων και σε συνεργασία με το φροντιστήριο «Στόχος» καθ΄ όλη τη διάρκεια των εξετάσεων θα σας παρουσιάζει τα θέματα και τις προτεινόμενες λύσεις τους.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης