Περισσότερες βροχές αναμένονται σήμερα Κυριακή καθώς προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια, το μεσημέρι και το απόγευμα.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα οπότε και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι στα Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 Μποφόρ και πρόσκαιρα τα 7 Μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στα δυτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα βόρεια θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης