Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 6 έως 12 Νοεμβρίου 2017.

ΚΡΙΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο και λίγο αργότερα στον Λέοντα το καινούργιο πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου θα έχει αυθόρμητο και πρόσχαρο χαρακτήρα, οι φιλοφρονήσεις που θα σου κάνει θα είναι θερμές και ειλικρινείς. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα είναι σωστή η επιλογή σου να προχωρήσεις μαζί του σε σχέση. Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Δία θα σου ανοίξει πορεία σταθερής αγάπης, αν στοχεύσεις στον μακροχρόνιο δεσμό θα επιτύχεις.

Σε σχέση. Αρχές της εβδομάδας με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Σκορπιό παθιασμένες θα είναι οι ενέργειές σου, έντονη έλξη θα εκδηλωθεί ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Στη συνέχεια με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Καρκίνο, αρμονία, θαλπωρή και αγάπη θα βρεις δίπλα στο πρόσωπο που αγαπάς, θα ζήσετε ήρεμες στιγμές χωρίς κόντρες και εγωιστικές αντιδράσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να αποστασιοποιηθείς, χαλαρά θα αντιμετωπίσεις τα καθημερινά συμβάντα μέσα στη σχέση σου.

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελεύθεροι. Αρχές της εβδομάδας η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα καταφέρει να ανανεώσει τις διαθέσεις σου, με τη Σελήνη στον Καρκίνο κοινωνική θα είναι η στάση σου, κουβέντα θα πιάσεις με καινούργια πρόσωπα.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης