ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Από την Τρίτη έως και τις 22/9 στον εργασιακό στίβο αλλά και στις καθημερινές ασχολίες ή χόμπι σας θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση και σε ετοιμότητα και τίποτα να μην θεωρείται δεδομένο. Φροντίστε να ελέγχετε αυτά που συνηθίζετε να κάνετε για να αποφύγετε ευτράπελα/παρατράγουδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από 30/8 έως 23/9 με συνεργάτες, φίλους ή σύντροφο γίνεστε πιο διαλλακτικοί, πράοι, συζητήσιμοι, θέλετε να βρείτε μια συμβιβαστική λύση και γενικότερα αναζητάτε την ηρεμία και την γαλήνη στην ζωή σας. Ενώ δεν αποκλείεται, να προκύψουν νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σας γεμίσουν με χαρά και αισιοδοξία.

Από την Πέμπτη και μέχρι τα τέλη του μήνα αποφύγετε να αναμειχθείτε σε παρασκήνια, ίντριγκες, κουτσομπολιά ή γενικότερα σε μπερδεμένες καταστάσεις στην δουλειά, καθώς μόνο σε δύσκολη θέση μπορούν να σας φέρουν. Ακόμη μικροενοχλήσεις που έχουν να κάνουν με την υγεία δεν θα πρέπει να προσπερνιόνται ή να αγνοούνται. Ενώ τέλος στο κομμάτι δουλειά και καθημερινότητα δεν επιτρέπονται παρατυπίες ή παρανομίες (κυρίως για τους γεννημένους από 28 – 30/3). Ακολουθώντας τις πιο πάνω συμβουλές μας θα μπορέσετε να βγείτε αλώβητοι.

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την Τρίτη και μέχρι τις 22/9 ζητήματα…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης