Κριός

Αυτήν την εβδομάδα τη σκέψη σου θα απασχολούν κυρίως οικογενειακά ζητήματα. Πρέπει να θυμάσαι πως οι μεγάλες αλλαγές, ακόμα κι αυτές που έρχονται χωρίς να τις ζητήσεις, απαιτούν και μεταβολή της προσωπικής σου στάσης, προκειμένου να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και να αποκομίσεις τα οφέλη τους. Ετοιμάσου, λοιπόν, για μερικές θυσίες, οι οποίες όμως εν καιρώ θα δράσουν υπέρ σου, αφού θα σε κάνουν ωριμότερο και πιο κατασταλαγμένο. Να θυμάσαι ότι στο ξεκίνημα της εβδομάδας το πλανητικό σκηνικό μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες στα επαγγελματικά σου, αλλά ο καλός προγραμματισμός σου θα σε γλυτώσει αναίμακτα από την ταλαιπωρία και τα βάσανα.

Αισθηματικές προβλέψεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα αισθηματικά σου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα έχεις κάποια σκαμπανεβάσματα, που φαίνεται όμως πως θα στρώσουν από το Σαββατοκύριακο και οι συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου θα έχουν τελικώς θετικά αποτελέσματα. Εάν είσαι ελεύθερος, μπαίνεις σε μία διαδικασία που θα αναζητήσεις κάτι πιο σταθερό στη ζωή σου, βάζοντας οριστικό τέλος στις εφήμερες καταστάσεις.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Στον επαγγελματικό τομέα, χρειάζεται να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου και να αναλάβεις άμεσα δράση. Εκμεταλλεύσου τις γνωριμίες σου και βρες ανθρώπους, που θα στηρίξουν τις ιδέες και τα ταλέντα σου. Μόνο αν κινηθείς δυναμικά, μπορείς να κερδίσεις αυτά που ονειρεύεσαι. Από την Πέμπτη και μετά, το διάστημα είναι κατάλληλο για να τακτοποιήσεις αποτελεσματικά κάποιες από τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Ζητήματα που αφορούν σε ακίνητη περιουσία θα σε απασχολήσουν έντονα, αλλά καλό είναι να αφήσεις τη διευθέτησή τους για κάποια άλλη στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης