Από 17 έως 23 Ιουλίου 2017

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Θα το ανανεώσεις το στυλ σου, η Σελήνη στον Ταύρο θα σε ωθήσει στο να επιμεληθείς την εμφάνιση σου, ο Άρης στο Λέοντα δεν θα αφήσει την εικόνα σου να περάσει απαρατήρητη. Θα το τσακώσεις το επίμονο βλέμμα να σε κοιτάζει, θα είναι από πρόσωπο που δεν θα στοχεύει σε μια απλή ερωτική περιπέτεια. Αυτό το άτομο από την αρχή θα σου δείξει με τον δικό του θερμό και εκδηλωτικό τρόπο, πως θέλει κάτι όμορφο και ουσιαστικό μαζί σου, προμηνύεται έναρξη δεσμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχέση. Η εβδομάδα σου θα είναι ξέγνοιαστη, αισθησιακές στιγμές θα ζήσεις με το ταίρι σου, θα εκδηλώσετε την αγάπη και την έλξη σας. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σας φέρει ηρεμία και αρμονία, ο Ήλιος στον Λέοντα θα ανανεώσει τα μεταξύ σας αισθήματα. Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα εσύ και το ταίρι σου ξεκινάτε κοινά σχέδια και μελλοντικούς προγραμματισμούς. Δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση δέσμευσης ή συγκατοίκησης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου και στο κλείσιμο με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα αναζητήσεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο σοβαρό και εμπιστεύσιμο. Στόχος σου θα είναι να δημιουργήσεις σοβαρές βάσεις, βασικό σου μέλημα θα είναι ο σταθερός δεσμός. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείς με πρόσωπο ανάλογο των προτιμήσεων σου. Μέσα σε φιλικό περιβάλλον θα σου συστήσουν ένα αξιόλογο άτομο που θα αξίζει το ενδιαφέρον σου…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης