Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, μπήκαμε στον μήνα του Σκορπιού. Αν τώρα εσείς δεν είστε Σκορπιός ή και αν είστε, αλλά ερωτευτήκατε Σκορπιό, μάθετε 10 σημαντικά ερωτικά μυστικά για την προσωπικότητά του.

Είναι αυτός ο μυστήριος σύντροφος που με ένα του βλέμμα σε καθηλώνει! Που μπορεί να αγαπά και να μισεί απόλυτα και ταυτόχρονα, αλλά και να το κρύβει καλά… Είναι εκείνος που στην ερώτηση «Τι ζώδιο είσαι;», ξέρει πως η απάντησή του θα προκαλέσει πονηρά βλέμματα από τους μισούς εκπροσώπους του αντίθετου φύλου ή εκφράσεις τύπου «Άπαπα, μακριά!» από τους άλλους μισούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ο Σκορπιός ως ερωτικός σύντροφος και ήρθε για να μας μαγνητίσει χωρίς επιστροφή, με 10 κινήσεις ματ…

1. Ο σέξι
Μην προσπαθήσεις καν να αντισταθείς… Τσάμπα η προσπάθεια, πίστεψέ με! Έτσι και ο Σκορπιός σε βάλει πραγματικό ερωτικό στόχο, είσαι σίγουρα «θύμα» του. Θα πιάσεις τον εαυτό σου να έλκεται μυστηριωδώς από την παράξενη γοητεία του και να νιώθεις πως θες να παραδοθείς άνευ όρων. Είναι δεδομένο! Είναι αντικειμενικά σέξι -για όλα τα γούστα- χωρίς καν να το παλέψει!

2. Ο χειραγωγός
Είσαι με Σκορπιό, σ’ αγαπάει αρρωστημένα (έτσι μόνο αγαπάει αυτός ούτως ή άλλως) και νομίζεις ότι έχεις το πάνω χέρι; Εδώ γελάμε! Ακόμα κι αν αυτό που βιώνεις μαζί του, σου δίνει την εντύπωση ότι «τον τραβάς από τη μύτη», να γνωρίζεις ότι αυτός σου δίνει αυτήν την απόλυτα ψευδή εντύπωση. Ένας Σκορπιός έχει πάντα το πάνω χέρι στον έρωτα, θέλει ασυνείδητα ή μη να είσαι «πιόνι» του και να σε πλάθει αυτός. Πριν τον κακοχαρακτηρίσεις, να ξέρεις ότι σκοπός του όχι απλώς δεν είναι κακός αλλά έχει να κάνει με την τέλεια, απόλυτη, έντονη, αμοιβαία αγάπη. Άσε τον, λοιπόν, πού και πού να «κουνάει τα νήματα» και μάλλον σε καλό θα σου βγει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης