Από 8 ως 14/5/2017

ΚΡΙΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Κριέ, με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό, τα χαρακτηριστικά σου θα είναι η αισιοδοξία, η ανανέωση και η διάθεση για ανατροπές. Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό η στάση σου θα είναι ερωτική και μεθοδική, θα νιώσεις την ανάγκη να απελευθερωθείς και να προσεγγίσεις. Θα την κάνεις τη νέα γνωριμία, θα το γνωρίσεις το πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς. Οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές, η κατάληξη στο χέρι σου.

Σε σχέση: Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό και την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη παίρνεις νέες αποφάσεις, αλλάζουν τα δεδομένα της σχέσης σου. Θα ανοίξεις ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σου, θα περάσεις σε αναλυτικές εξηγήσεις, η τολμηρή σου διάθεση θα φέρει άμεσα και δημιουργικά ξεκαθαρίσματα. Προς το τέλος της εβδομάδας, με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερο, κλείνεις αρνητικό ζήτημα που από καιρό σε πίεζε και περιόριζε την ελευθερία των κινήσεών σου.

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελεύθεροι: Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού ελκυστική θα κάνει την εικόνα σου, έντονη θα είναι η ανάγκη σου να αφήσεις ελεύθερο τον ερωτισμό σου και θα σου δοθεί η ανάλογη ευκαιρία. Αν επιθυμείς επανασύνδεση, τα γεγονότα θα κυλήσουν υπέρ σου, θα ‘ρθεις πολύ κοντά με πρώην ερωτικό σου ταίρι. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις και να κινηθείς δραστικά, η εβδομάδα σου θα κλείσει με νέο ερωτικό ξεκίνημα…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης