Κριός

Πώς θα καταλάβεις ότι ακολουθεί στρατηγική ο Κριός, για να σε τσουρουφλίσει ερωτικά; Δε σου δίνει την επιβεβαίωση που θες, το παίζει αδιάφορος, δε σε βάζει ως προτεραιότητα και συναντιέστε ή μιλάτε όποτε ο ίδιος το αποφασίσει! Κάνει σαν ένα άτακτο παιδί, το οποίο προσπαθεί με κάθε τρόπο να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον… Ίσως και να σε δοκιμάζει για να διαπιστώσει αν θα τον κυνηγήσεις, αν θα του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, αφού θέλει και αυτός με την σειρά του την επιβεβαίωση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ταύρος

Το πρόβλημα με έναν Ταύρο είναι ότι δεν εμπιστεύεται εύκολα αν δεν νιώσει τη σιγουριά, την ασφάλεια και τη σταθερότητα! Έτσι λοιπόν, θα καταλάβεις ότι ακολουθεί στρατηγική μαζί σου, όταν διαπιστώσεις ότι περιμένει από εσένα κάποιες πρωτοβουλίες. Αυτό το κάνει για να διαπιστώσει αν εσύ θα τον κυνηγήσεις, αν έχεις πράγματι ενδιαφέρον για αυτόν! Άλλες πάλι φορές μπορεί να σε ρωτά τα ίδια πράγματα, που μπορεί να σε είχε ρωτήσει σε περασμένη συνάντησή σας, για να καταλάβει αν του λες αλήθεια! Η στρατηγική για τον Ταύρο έχει να κάνει αποκλειστικά με το αν θα καταφέρει να σε εμπιστευτεί!

Δίδυμος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δίδυμος είναι ο πιο παιχνιδιάρης στον έρωτα και είναι μάλιστα το ζώδιο που παραδέχεται ότι ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής, όπου νικητής είναι ο πιο έξυπνος παίχτης! Είναι πολλά που θα κάνει για να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον… Θα φλερτάρει αλλού, την άλλη θα σε ζητάει και θα μιλάει μαζί σου μέχρι το ξημέρωμα, την άλλη θα βγαίνει με τους φίλους του… Οι αστάθειες είναι τα δικά του παιχνίδια στρατηγικής για να δει αν θα γκρινιάξεις, αλλά σαφώς και για να σε τσουρουφλίσει!

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης