Η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου συναντά την έκλειψη ηλίου στο ζώδιο του Υδροχόου. Καλό θα είναι αυτές τις μέρες να μην κρίνουμε εύκολα όσα συμβαίνουν γύρω μας και να μη βγάζουμε πρόχειρα συμπεράσματα, γιατί τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά από αυτά που φαίνονται.

ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου κρύβει έναν έντονο συναισθηματισμό, τον οποίο θα δυσκολευτείς να ελέγξεις κάποιες στιγμές. Είναι μια καλή ευκαιρία για να έρθεις λίγο πιο κοντά με τον εσωτερικό σου εαυτό και να αφουγκραστείς τις ανάγκες του. Βάλε τέλος σε όλες εκείνες τις συνήθειες που σου κάνουν κακό, ψυχικά και σωματικά, και νιώσε ότι κάνεις μια νέα αρχή, γεμάτη ελπίδα και θετική σκέψη. Κάποιες υποθέσεις φαίνεται να καθυστερούν, αλλά με τις αντοχές που θα έχεις θα καταφέρεις να αντεπεξέλθεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Με την έκλειψη ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου είναι πιθανό να νιώσεις μια ψυχολογική κούραση και μια έλλειψη δυνάμεων. Μην απογοητεύεσαι από τις δυσχέρειες που προκύπτουν, καθώς θα έχουν παροδικό χαρακτήρα. Θα νιώσεις κάποιες στιγμές τη ζωτικότητά σου να μειώνεται, για αυτό μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα. Άκουσε τις ανάγκες σου, ενώ παράλληλα απόφυγε τις περιττές συγκρούσεις που απορροφούν όλη σου την ενέργεια. Προτίμησε να εκδηλώσεις την αγάπη σου στα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης