Το πρώτο πράγμα που θα δεις γραμμένο δίπλα στο όνομα Tao Porchon-Lynch είναι «η μεγαλύτερη σε ηλικία δασκάλα yoga στον κόσμο» και το αμέσως επόμενο που θα σου τραβήξει την προσοχή είναι το χαμόγελό της!

Η 98χρονη Τao είναι μια μικροκαμωμένη γυναίκα που έχει κάνει πολλά! Σε ηλικία 12 ετών βρέθηκε κοντά στον Γκάντι, αργότερα ήταν από τα πιο γνωστά μοντέλα στη δεκαετία του ’40 δουλεύοντας για οίκους μόδας όπως αυτός της Coco Chanel, υπήρξε ηθοποιός -έπαιξε μαζί με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ και τη Μέριλιν Μονρόε- παραγωγός ταινιών, χορεύτρια (ξεκίνησε σε ηλικία 78 ετών), ακτιβίστρια και σομελιέ, αλλά και επιχειρηματίας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ό,τι κι αν κάνει στη ζωή της το κάνει με αγάπη

Η ίδια λέει: «Κάθε πρωί ξεκινάω τη μέρα μου λέγοντας στον εαυτό μου πως αυτή θα είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου, και είναι!». Μπορεί να ακούγεται κλισέ ή πολύ απλό για να είναι αληθινό, αλλά όταν το ακούς από τη συγκεκριμένη γυναίκα, δεν μπορεί παρά μόνο να είναι πραγματικότητα.

Η ζωή της είναι ο διαλογισμός της και αντί να μιλάει για τεχνικές, συστήνει να παρατηρείς τη φύση και τα μικρά θαύματα που συμβαίνουν καθημερινά γύρω σου, αλλά και αυτά τα τρία μικρά αλλά ουσιαστικά tips ευτυχίας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης