Οι συχνές, αυθόρμητες σεξουαλικές επαφές, που κάποτε απολαμβάνατε, αποτελούν πια παρελθόν; Τυχαίο γεγονός ή κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας;

Αν ο σύντροφός σας παλεύει να ανακτήσει τη σεξουαλική του διάθεση ώστε τα πράγματα να γυρίσουν εκεί που ήταν το παρελθόν, μην τον αφήνετε να αγωνίζεται μόνος. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε κι εσείς για να τον βοηθήσετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Ενθαρρύνετε τον σύντροφό σας να πάει στον γιατρό. Η σεξουαλική δυσλειτουργία μπορεί να αποτελεί ένδειξη κάποιου άλλου οργανικού προβλήματος, όπως π.χ. του διαβήτη.
2. Σιγουρευτείτε ότι δεν υπάρχει κάποιο ορμονικό πρόβλημα, όπως π.χ. χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης.
3. Μάθετε περισσότερα για την επικοινωνία και την οικειότητα. Υπάρχουν δεκάδες διαδικτυακές πηγές που μπορείτε να συμβουλευθείτε.
4. Μην το παίρνετε προσωπικά. Δεν σημαίνει ότι κάνατε εσείς κάτι λάθος ή ότι η σχέση σας έχει αποτύχει. Το πρόβλημα βαραίνει εξίσου και τους δύο -μαζί θα το λύσετε. Αν θέλετε να κρατήσετε τη σχέση σας ζωντανή, πρέπει να δουλέψετε για αυτή.

Μην ξεχνάτε ότι το συχνό σεξ με τον σύντροφό σας δεν είναι μόνο καλό για τη σχέση σας, είναι καλό και για εσάς. Η υγεία και η καλή συναισθηματική κατάσταση και των δύο θα βελτιωθεί σημαντικά με το καλό σεξ. Θωρακίστε το μέλλον σας, τη σχέση σας και την υγεία σας, φροντίζοντας να αναζωπυρώσετε το πάθος σας.

Πηγή: stogiatro.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:
Η αντιμετώπιση της μειωμένης libido στον άνδρα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης