Οι παρακάτω εικόνες αντιπροσωπεύουν εννέα βασικούς τύπους προσωπικότητας. Δες τις προσεκτικά, επίλεξε αυτή που σου αρέσει περισσότερο και διάβασε ποια στοιχεία παρουσιάζεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1.Εσωστρεφής, ευαίσθητος και στοχαστικός
Έχεις την τάση να αποφεύγεις ανθρώπους εκτός του περιβάλλοντός σου. Επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου, πιο συχνά και με μεγαλύτερη ευκολία από ό, τι οι περισσότεροι άνθρωποι. Δεν σου αρέσουν τα επιφανειακά πράγματα και προτιμάς να παραμένεις απομονωμένος παρά να υποστείς τις επιπτώσεις ενός μη εποικοδομητικού διαλόγου. Με όσους θεωρείς πραγματικούς φίλους, διατηρείς σχέσεις έντονες και βαθιές που σου εξασφαλίζουν ηρεμία και πνευματική αρμονία, βασικά στοιχεία για να νιώθεις καλά. Η μοναξιά σε δυναμώνει και σε κάνει να παράγεις εντυπωσιακά αποτελέσματα.

2. Ανεξάρτητος, αντισυμβατικός και ξέγνοιαστος
Απαιτείς την ελευθερία σου και ζωή χωρίς συμβιβασμούς. Προσπαθείς να πάρεις τη μοίρα στα χέρια σου. Έχεις καλλιτεχνικό ταλέντο στη δουλειά και στον ελεύθερο χρόνο σου. Μερικές φορές η ανάγκη σου για ανεξαρτησία σε κάνει να λειτουργείς με τρόπους που οι άλλοι δεν περιμένουν από σένα. Ο τρόπος ζωής σου είναι πολύ ιδιαίτερος. Ποτέ δεν μιμείσαι τυφλά το συμβατικό. Αντίθετα, προσπαθείς να ζεις σύμφωνα με τις δικές σου ιδέες και πεποιθήσεις, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πας ενάντια στο ρεύμα.

3. Δυναμικός, ζωηρός και εξωστρεφής
Έχεις την τάση να παίρνεις ρίσκα. Αναλαμβάνεις σημαντικές δεσμεύσεις και ποικίλες και ενδιαφέρουσες εργασίες. Αντίθετα, οι συνηθισμένες και βαρετές δραστηριότητες δεν είναι συμβατές με σένα. Θες να έχεις ιδιαίτερα ενεργό ρόλο στα γεγονότα και σε κρίσιμες καταστάσεις, και τότε η αποφασιστικότητα και η δημιουργικότητά σου γίνονται ακόμα εντονότερες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

4. Αντικειμενικός, ισορροπημένος και αρμονικός
Εκτιμάς την αξία της αγάπης. Μπορείς να απολαύσεις έναν απλό τρόπο ζωής, χωρίς πολυπλοκότητες. Οι γύρω σου σε θαυμάζουν γιατί έχεις πόδια που πατάνε σταθερά στη γη, στοιχείο που τους κάνει συχνά να εξαρτώνται από εσένα. Προσφέρεις σιγουριά στους στενότερους φίλους σου. Τα δυνατά σου σημεία θεωρούνται η ανθρωπιά και η ζεστασιά. Απορρίπτεις το ασήμαντο και το υπερβολικό. Έχεις την τάση να είσαι δύσπιστος απέναντι στις μόδες. Επιλέγεις πρακτικά και διακριτικά κομψά ρούχα.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης