Υλικά:

2 φιλέτα καπνιστό μπακαλιάρο (ή 1 μεγάλο φιλέτο κομμένο σε 2 μερίδες)
• 475 ml γάλα
• 1 φύλλο δάφνης (προαιρετικά)
• 100γρ Lurpak ελαφρά αλατισμένο για άλειμμα (Lurpak Spreadable Slightly Salted)
• ένα ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
• Μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1.Σε ένα μπολ χτυπήστε το Lurpak, το μαϊντανό και μερικούς κόκκους μαύρου πιπεριού. Τοποθετείστε στο ψυγείο ενώ μαγειρεύετε το ψάρι…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης