Υλικά:

• 200 γρμ. χοιρινό ψαρονέφρι
• 8 φετούλες από ψωμί μπαγκέτα, κομμένα λοξά και πάχος 1,5 εκ.
• 8 κουταλιές της σούπας Έτοιμη Σάλτσα Κλασική Ιταλική της Knorr
• 1 ½ κουταλιές της σούπας Μαργαρίνη βιτάμ soft
• αλάτι – πιπέρι
• 100 γρ. γκούντα τριμμένο
• 50 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
• 8 ροδέλες πράσινης πιπεριάς
• 8 ροδέλες κρεμμύδι ξερό

Εκτέλεση
1. Αλατοπιπερώνουμε το χοιρινό ψαρονέφρι και το ψιλοκόβουμε σε λεπτές λωρίδες, το σοτάρουμε και το αφήνουμε στην άκρη.
2. Αλείφουμε την έτοιμη σάλτσα κλασική ιταλική της Knorr πάνω στις φέτες από τις μπαγκέτες και τοποθετούμε με τη σειρά τα υλικά, πρώτα τα δύο είδη τυριών ανακατεμένα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης