Υλικά:

• 1 πακέτο κανελόνια (αυτά που δεν θέλουν βράσιμο)
• 750γρ κιμά μοσχαρίσιο
• 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό τριμμένο
• 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
• 1 ποτηράκι κρασί λευκό
• 1 κ.σ. πελτέ
• 2 ξυλάκια κανέλα
• Αλάτι-πιπέρι
• 200γρ. τριμμένο κεφαλοτύρι(ή άλλο τυρί της αρεσκείας σας)

Για τη σάλτσα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• 1 κουτί ντοματοχυμό
• 2 σκελίδες σκόρδο
• 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
• Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση:

• Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το 1/2 φλιτζάνι λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί
• Προσθέτουμε τον κιμά και τον γυρνάμε για 2-3 λεπτά μέχρι να σοταριστεί
• Σβήνουμε με το κρασί, βάζουμε τα ξυλάκια κανέλας, τον πελτέ, αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά περίπου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης