Η καθαρή επιδερμίδα είναι ζήτημα σωστού καθαρισμού, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Κάθε γυναίκα οφείλει να προσέχει την επιδερμίδα της. Το govastileto.gr σου δίνει κάποια πολύτιμα tips που θα σε βοηθήσουν να προσφέρεις πολλά στην υγεία και το δέρμα σου!

1. Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα είναι να κοιμάται βαμμένη. Προσοχή! Πάντα θα καθαρίζετε το πρόσωπό σας πριν κοιμηθείτε. Πρέπει να έχετε πάντα γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ ή ακόμα και όσες δεν σας ταλαιπωρεί κάποια αλλεργία μπορείτε να χρησιμοποιείτε μαντιλάκια καθαρισμού. Κάθε μέρα πρέπει να καθαρίζετε το πρόσωπό σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. Τα μούρα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη C, ενώ επιπλέον έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, γεγονός που σημαίνει ότι δεν απογειώνουν τα επίπεδα σακχάρου (μια από τις αιτίες που προκαλούν σπυράκια). Βάλτε τα, λοιπόν, στη διατροφή σας, αν η επιδερμίδα σας έχει την τάση να βγάζει σπυράκια.

3. Δεν πρέπει να βγαίνετε από το σπίτι χωρίς να βάζετε κρέμα με δείκτη προστασίας, χειμώνα-καλοκαίρι, στην πόλη ή κατά τη διάρκεια των διακοπών. Ο ήλιος είναι από τις πιο βασικές αιτίες εμφάνισης καφέ κηλίδων και είναι στο χέρι σας να τις αποφύγετε. Η αντηλιακή κρέμα είναι ένα αξεσουάρ που δεν πρέπει ποτέ να λείπει από την τσάντα και το νεσεσέρ σας.

4. Η ενυδάτωση είναι το «κλειδί» για καθαρή, λαμπερή επιδερμίδα. Μην ξεχνάτε να πίνετε περισσότερο νερό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης