Η αγάπη στη ζωή μας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αγαθά. Αγάπη είναι το πιο γερό θεμέλιο σε μια σχέση και προϋποθέτει ανιδιοτέλεια, πίστη, αφοσίωση και φυσικά την απουσία της αμφιβολίας. Εάν υπάρξει έστω και μισό δευτερόλεπτο στη σχέση μας που μπορεί να αναρωτηθούμε: «Τελικά αγαπώ τον/τη σύντροφό μου;» τότε εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια της αβεβαιότητας και επιβάλλεται να κάνουμε αξιολόγηση της σχέσης μας.

Μάθε ποια ζώδια είναι αυτά που μπορούν να κάνουν πέρα τις αμφιβολίες και αφιερώνονται στο συναίσθημα της αγάπης κάνοντας πέρα όσες δυσκολίες εμφανίζονται στο δρόμο μιας σχέσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός παθαίνει πότε πότε κρίσεις αμφισβήτησης για τη σχέση του, ιδιαίτερα όταν έχει παρέλθει η αρχική ανάφλεξη του πάθους. Αφενός είναι από τα κτητικά ζώδια και μπορεί εύκολα να αισθανθεί ότι απειλείται και αφετέρου, δυσκολεύεται να λειτουργήσει σε οποιαδήποτε κατάσταση, αν δεν έχει το κίνητρο του ενθουσιασμού. Και οι δικοί του ενθουσιασμοί συνήθως είναι έντονοι, αλλά βραχύβιοι. Παρόλα αυτά ο Κριός δείχνει αφοσίωση στη σχέση του και την υπερασπίζεται μαχητικά από οποιονδήποτε εξωτερικό κίνδυνο, άλλο αν μπορεί σε άλλη φάση να της κάνει σαμποτάζ… από μόνος του. Είναι απλό: αν κάποιος δικαιούται να χαλάσει τη σχέση λόγω αμφιβολιών, αυτός θα είναι αποκλειστικά ο ίδιος και κανένας άλλος…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης