Η ΑΧΑ Ασφαλιστική, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, ξεκινάει μια εκστρατεία με επίκεντρο την Προστασία της Γυναίκας: «Εσείς, έχετε κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσετε την οικογένειά σας και τον εαυτό σας; Εάν όχι, τώρα μπορείτε να διασφαλίστε το οικονομικό μέλλον αυτών που αγαπάτε».

Κάθε γυναίκα ή μητέρα έχει ασφαλιστικές ανάγκες για Προστασία που αφορούν τόσο την ίδια προσωπικά όσο και την οικογένειά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκέψεις όπως «τι θα συμβεί σε εμένα και στην οικογένειά μου αν κάτι πάθω» ή «αν μια σοβαρή ασθένεια ή ατύχημα με εμποδίζουν να εργάζομαι;», την απασχολούν συχνά.

Για αυτόν τον λόγο αναζητά συνέχεια τρόπους και λύσεις που να προσφέρουν προστασία στην ίδια και στους δικούς της ανθρώπους, σε αβέβαιες ή δύσκολες στιγμές.

Η ΑΧΑ κατανοώντας αυτήν την ανάγκη προσφέρει ευέλικτες και οικονομικές λύσεις που την καλύπτουν λαμβάνοντας υπόψη το στάδιο της ζωής της, τον τρόπο ζωής της, τις οικονομικές της υποχρεώσεις και τα σχέδια που έχει για το μέλλον των παιδιών της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το ασφαλιστήριο Προστασίας η κάθε γυναίκα προστατεύει τον εαυτό της και την οικογένειά της, καθώς της εξασφαλίζει καταβολή υψηλών κεφαλαίων σε περιπτώσεις μόνιμης ανικανότητας για εργασία ή απώλειας ζωής.

Προτείνοντας την κατάλληλη λύση για τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε γυναίκας, η ΑΧΑ Ασφαλιστική προσφέρει από σήμερα και έως 4 Δεκεμβρίου 2012 ειδική προνομιακή τιμολόγηση σε όλα τα προγράμματα Προστασίας. Για παράδειγμα, μία γυναίκα 35 ετών για 50.000 ευρώ κεφάλαιο κάλυψης απώλειας ζωής και 100.000 ευρώ κεφάλαιο κάλυψης ανικανότητας, θα καταβάλλει μόνο 0,70€ ημερησίως.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.axa.gr.

Σχετικά με τον Όμιλο ΑΧΑ

Ο Όμιλος ΑΧΑ είναι παγκόσμιος ηγέτης στην χρηματοοικονομική προστασία εξυπηρετώντας 101 εκατ. πελάτες. Για το έτος 2011, τα έσοδα ανήλθαν σε 86,1δις ευρώ και τα καθαρά κέρδη προ εκτάκτων κερδών επενδύσεων σε 3,9δις ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου 2011, η ΑΧΑ είχε 1,065 δις ευρώ κεφάλαια υπό διαχείριση.

Η κοινή μετοχή της ΑΧΑ είναι εισηγμένη και διαπραγματεύεται με το σύμβολο της ΑΧΑ στο Χρηματιστήριο του Παρισιού. Ο Όμιλος ΑΧΑ συμπεριλαμβάνεται στους κύριους διεθνείς δείκτες βιώσιμης ανάπτυξης, όπως ο Dow Jones Sustainability Index (DJSI) και ο FTSE4GOOD.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης