Υλικά:

Ταλιατέλες 500 γρ.
Μύδια 15 τεμ. ή γαρίδες
Κρεμμυδάκια φρέσκα 4 τεμ.
Σκόρδο 2 σκελίδες
Λευκό κρασί 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
Καρότο 1 τεμ.
Ντομάτες αποφλειωμένες 3 τεμ.
Βασιλικός 1 κουταλιά της σούπας
Ελαιόλαδο 3 κουταλιές της σούπας
Μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 κουταλιά της σούπας
Οστραγκόν 1 κουταλάκι του γλυκού
Αλάτι-πιπέρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση:

Σε μια ρηχή κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και αφήνουμε να κάψει. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα μύδια ή τις γαρίδες (αν θέλουμε βάζουμε και τα δύο) και τα αφήνουμε να στραγγίξουν. Στην συνέχεια τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα, προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, το καρότο που το έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες, το ψιλοκομμένο σκόρδο, τα αφήνουμε να μαγειρευτούν μέχρι να φύγουν τα υγρά τους τελείως και σβήνουμε με το κρασί.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης