Όλα τα ταξίδια εμπνέουν την αλλαγή και το ταξίδι της Tommy Hilfiger στον κόσμο δεν αποτελεί εξαίρεση. Η νέα κολεξιόν για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2013 είναι εμπνευσμένη από την Prep περιπέτεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι σειρές Sportswear για γυναίκες και άνδρες, Tailored, Childrenswear, Bodywear επαναπροσδιορίζονται και μας οδηγούν σε ένα αυθεντικό, ενδυματολογικό ταξίδι στον κόσμο, παρουσιάζοντας τρία πρωτότυπα στιλ: το εκλεπτυσμένο Nautical Prep, το εξωτικό Ethnic Prep και το χαλαρό Safari Prep.

Η ανδρική και η γυναικεία Sportswear Prep Passport συλλογή αποτελεί το διαβατήριό μας για ένα ταξίδι με 3 ξεχωριστές περιπέτειες: από τη Νότιο Αφρική στην Ινδία και από εκεί στην Κένυα. Κάθε προορισμός προτείνει έναν αληθινά αυθεντικό συνδυασμό χρωμάτων, υφασμάτων, υφών και patterns. Παραδοσιακά στιλ αναμειγνύονται με σύγχρονα στοιχεία και επαναπροσδιορίζονται με απροσδόκητα υφάσματα και νέα κοψίματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Tailored συλλογή προτείνει πιο εφαρμοστά και μοντέρνα fits, σε ελαφριά και πιο απαλά υφάσματα. Νέοι κωδικοί έχουν προστεθεί, συμπεριλαμβανομένης και της σειράς κοστουμιών Brooklyn, καθώς και των double-breasted και half-lined blazers. Η ποιότητα και η κομψότητα είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα της tailored κολεξιόν, είτε αφορά σ’ ένα κλασικό ρούχο με νέα προσέγγιση είτε σ’ ένα ιδιαίτερο κομμάτι που τραβάει την προσοχή, για ένα cool και γεμάτο αυτοπεποίθηση στιλ.

Η παιδική συλλογή Prep Passport εμπνέεται από τους εξωτικούς προορισμούς που επισκέπτονται οι οικογένειες στις διακοπές τους. Είναι η επιλογή κάθε μητέρας, πατέρα, γιου και κόρης να δένονται μέσα από την εξερεύνηση μακρινών οριζόντων και την εμπειρία που προσφέρει η ανακάλυψη νέων πολιτισμών. Οπουδήποτε κι αν βρεθείτε, το προσωπικό σας στιλ σας ακολουθεί- είτε θαυμάζετε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα στην Ινδία, είτε κάνετε ιστιοπλοΐα, είτε εξερευνείτε την Αφρική σε σαφάρι.

Η Bodywear Prep Passport συλλογή είναι ένα ταξίδι στο χρώμα. Συνδέεται με δυναμικά και χιουμοριστικά fashion statements, που χαρακτηρίζονται από χρωματικές αντιθέσεις, ποικιλία από prints, σχέδια και καρό patterns, που δίνουν μια διαφορετική, πιο πικάντικη νότα σε κλασικά στιλ, καθώς και μια νέα κατεύθυνση σε αγαπημένα, κλασικά κομμάτια.

Στο πλαίσιο της νέας κολεξιόν, παρουσιάζεται επίσης και η σειρά Hilfiger Denim, που μας ταξιδεύει σε έναν κόσμο πλούσιο σε χρώματα, σχέδια και υφάσματα. Εκκεντρική και ωραία, γεμάτη με νεανικό ενθουσιασμό, η Hilfiger Denim συλλογή χρησιμοποιεί color blocking, δυνατές γραμμές και παιχνιδιάρικα σχέδια, διατυπώνοντας ένα τολμηρό fashion statement. Με μια φρέσκια, μοντέρνα έκδοση όλων των αγαπημένων στιλ, μέσα από τρεις διαφορετικές εκδοχές, την Indigo, India και Surf, μας μεταφέρει σε ένα ταξίδι στον κόσμο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης