Μπορεί να φημίζεται για τα πολυτελή εσώρουχά του και για τα «καυτά» αγγελάκια του, αλλά αυτήν τη φορά ο οίκος Victoria’s Secret έκανε ένα τρομακτικό λάθος στο photoshop με μια σειρά φωτογραφιών που δημοσιεύτηκαν στο Instagram, με αποτέλεσμα οι χρήστες να γίνουν έξω φρενών.

Τα αγγελάκια Jessica Hart και Stella Maxwell ποζάρουν όλο νάζι στον φακό φορώντας τα εσώρουχα της νέας συλλογής του οίκου, ωστόσο μια πιο προσεκτική ματιά στα σώματα των μοντέλων φανερώνει την… καταστροφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δεξί χέρι της κολλητής της Taylor Swift, της Martha Hart , είναι υπερβολικά αδύνατο, σχεδόν ανορεξικό, ενώ ο αγκώνας του αριστερού χεριού της εμφανίζεται σε μία άσχετη θέση, πίσω από το χέρι της Maxwell.

Βλέποντας τη δυσανάλογη θέση των χεριών του μοντέλου, οι διαδικτυακοί φίλοι εξέφρασαν την απογοήτευσή τους, κάνοντας σχόλια όπως «Ντροπή σου», «ο γραφίστας σας μάλλον είναι μεθυσμένος», «Διαγράψτε τη φωτογραφία, είναι απαράδεκτη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η Victoria Secret κάνει λάθος σε photoshop, καθώς πέρυσι τον Οκτώβριο είχε «εξαφανίσει» το δεξί οπίσθιο σε μοντέλο και το 2011 είχε κάνει διπλάσιους τους ώμους του supermodel Candice Swanepoel.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης