Ο Tom Ford, σχεδιαστής μόδας και κινηματογραφιστής, ο οίκος μόδας του οποίου πουλά κοστούμια με τιμές που ξεκινούν από 5.000 δολάρια, επισημαίνει ότι το να ξοδεύεις πολλά χρήματα δεν θα φέρει ευτυχία στη ζωή σου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό Radio Times ο σχεδιαστής ανέφερε: «Όλοι έχουμε προσδοκίες στη ζωή που δεν μπορούν να εκπληρωθούν… Τα πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένο είναι οι άνθρωποι στη ζωή μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχίζοντας τις -ομολογουμένως απρόσμενες- δηλώσεις του, ο διάσημος σχεδιαστής είπε: «Οι γονείς σας σάς λένε ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν και εσείς λέτε: “Ναι, ναι, τα καλύτερα πράγματα είναι ένα νέο διαμέρισμα και ένα αστραφτερό καινούργιο αυτοκίνητο”. Δεν είναι αλήθεια. Ίσως είμαι ανόητος που δεν το κατάλαβα εξαρχής».

«Φυσικά βοήθησα να δημιουργηθεί αυτός ο καταναλωτικός κόσμος» είπε. «Είμαι μεγάλος μέρος αυτού. Η σύγχρονη κουλτούρα λέει ότι είναι πιθανό να ευτυχήσεις ή όχι. Μπορείς να έχεις ευτυχισμένες στιγμές, ευτυχισμένες μέρες, αλλά θα έχεις επίσης πράγματα που είναι καταστροφικά για τη ζωή σου, είτε είσαι πλούσιος είτε φτωχός» κατέληξε ο Ford.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης