Μία νέα «anti-detox» θεραπεία έχει κατακτήσει τους διάσημους στο Hollywood που ορκίζονται ότι έχουν δει βελτίωση στον οργανισμό τους.

Αυτή δεν είναι άλλη φίλες μου από την εφαρμογή ειδικών επιθεμάτων στα πέλματα. Τα ειδικά αυτά patches είναι φτιαγμένα από υλικά με ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες, που δημιουργεί ασθενές μαγνητικό πεδίο και εκπέμπει αρνητικά ιόντα και υπέρυθρη θερμότητα. Σε συνδυασμό με τα εκχυλίσματα μπαμπού και άλλων φυσικών συστατικών που περιέχουν, διεγείρουν τα σημεία βελονισμού στα πέλματα και ενεργοποιούν την λεμφική κυκλοφορία, βοηθώντας στην απομάκρυνση των τοξινών. Ισχυρίζονται ότι οι τοξίνες αποβάλλονται-απομακρύνονται από τον οργανισμό χάρη στις ουσίες που έχουν τα επιθέματα(τα οποία τις απορροφούν).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η χρήση τους πολύ απλή. Τα τοποθετείται σε στεγνά και καθαρά πόδια (στα πέλματα), πριν πάτε για ύπνο. Τα αφήνετε για 8-10 ώρες κατά την διάρκεια της νύχτας. Το επαναλαμβάνετε για μία εβδομάδα. Απαριθμούν αμέτρητα οφέλη για τον οργανισμό. Ένα από αυτά είναι και «Ή αλλαγή διάθεσης και ευεξίας».

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης